Service

Priest Computers onderscheidt zich juist door persoonlijke aandacht, een goede service en mogelijkheden tot onderhoud en reparatie. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Onze diensten

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Bij vragen of problemen met uw product kunt u ons altijd bellen. Indien gewenst installeren wij het product voor u en sluiten het bij u thuis aan. Daarnaast hebben wij een technische buitendienst die bij u thuis of op uw zaak op afspraak langskomt.

Denk hierbij aan de volgende diensten:

  • Installatie modems
  • Aansluiting wifi apparatuur en netwerken
  • Aflevering pc of laptop
  • Onderhoud aan pc of laptop
  • Virus verwijdering
  • Installatie software
  • Installatie printers
  • Etc.

Technische
dienst

Onze technische buitendienst werkt op basis van uurtarief op nacalculatie. Wij berekenen binnen een straal van 15 kilometer geen voorrijkosten. Bij afstanden meer dan 15 kilometer zullen we uurtarief gaan rekenen voor de gereden tijd.

Midden- en kleinbedrijf

Voor het midden- en kleinbedrijf bieden wij onder andere de mogelijkheid tot het installeren en het configureren van netwerken en servers, het installeren van diverse back-up systemen, maar ook het onderhouden van reeds bestaande computers en netwerken binnen uw onderneming behoort tot de mogelijkheden. In geval van problemen binnen uw bedrijf kunnen wij snel anticiperen, zodat u snel weer verder kunt met uw werkzaamheden.

Bekijk voor meer informatie deze pagina voor bedrijven.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kom dan naar onze winkel in Waalwijk of bel ons op 0416 – 33 17 67 / 06 – 45 89 42 17.

Installatie aan huis

Van uw computer, laptop of tablet

Reparatie

Wij repareren aan huis of bij ons in de winkel

Service

Van uw computer, laptop of tablet

Bekijk onderstaande video voor een goede impressie van ons en onze werkwijze

Bel voor ons complete assortiment

Benieuwd welke producten wij allemaal leveren of heeft u al een specifiek product in gedachten? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag op weg.