Over Priest Computers

Kwaliteit, advies, persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Dat zijn enkele sleutelwoorden die ons als computerwinkel definiëren.

Niet zomaar een computerwinkel

Bij Priest Computers zijn we, natuurlijk, gek van alles wat met computers te maken heeft. Maar we maken ook heel graag mensen blij. Dat merk je onder andere in onze service, goede bereikbaarheid, persoonlijke aandacht en reparatie en installatie aan huis. Daarom zijn veel particulieren en bedrijven al vele jaren tevreden klant bij ons. En daar zijn we trots op!

Installatie aan huis

Van uw computer, laptop of tablet

Reparatie

Wij repareren aan huis of bij ons in de winkel

Service

Van uw computer, laptop of tablet

Bekijk onderstaande video voor een goede impressie van ons en onze werkwijze

Ons team

Jef Priest

Thom Linders

Nicky van der Pol

Roelof Benus

Wat klanten over
ons zeggen

Priest Computers is een goede computerwinkel. Ik ben er prettig en vriendelijk geholpen. Ze hebben me advies gegeven bij de keuze voor een goede laptop en printer voor mijn dochter. Ze namen uitgebreid de tijd voor me in de winkel. Compleet met bakkie thee 🙂 Ik kan iedereen Priest Computers aanraden!
Andrea Ververs
De persoonlijke aandacht en snelle service van Jef is prettig. Zeker als bedrijf met 30 medewerkers kunnen we geen moment zonder ons netwerk of de WIFI. Als er wat is weet Jef het snel te fixen.
Rémy Vermeulen
Eleifend varius enim, eget lorem euismod amet, integer adipiscing volutpat sit sed nunc morbi nunc eget aenean eu amet maecenas lectus potenti fermentum, ac ac proin id et egestas iaculis imperdiet justo.
Margaret Suzanne