Garantie

Priest Computers levert enkel producten van gerenommeerde, kwalitatieve producenten die zorgvuldig door onze inkopers zijn geselecteerd.

Garantie Priest Computers

De garantie op een product is afhankelijk van de door de fabrikant gestelde voorwaarden. Zo geeft Eminent standaard vijf jaar garantie op netwerkapparatuur en Toshiba geeft twee jaar garantie op hun laptops.

Indien het product defect raakt na het eerste jaar garantie dat standaard door ons gegeven wordt, en deze nog binnen de door de fabrikant gestelde garantietermijn valt, kunnen wij in overleg met de fabrikant ervoor zorgen dat uw product gerepareerd wordt of dat u een nieuw artikel krijgt.

Uitgesloten van deze garantievoorwaarden zijn verbruiksvoorwerpen, zoals laptopaccu’s. De garantie voor deze producten is wisselend per fabrikant. Neem voor deze informatie contact op met onze winkel.

Garantiebepaling computers
Garantiebepaling notebooks

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kom dan naar onze winkel in Waalwijk of bel ons op 0416 – 33 17 67 / 06 – 45 89 42 17.

Installatie aan huis

Van uw computer, laptop of tablet

Reparatie

Wij repareren aan huis of bij ons in de winkel

Service

Van uw computer, laptop of tablet

Bekijk onderstaande video voor een goede impressie van ons en onze werkwijze

Bel voor ons complete assortiment

Benieuwd welke producten wij allemaal leveren of heeft u al een specifiek product in gedachten? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag op weg.